Aanmelden

U bent zich aan het oriënteren op een goede school voor uw zoon/dochter? Graag informeren wij u over ‘t Reigerbos! Hoe gaat dit? Door het bekijken van de website heeft u al een eerste indruk gekregen van onze school. Als u meer informatie wilt en/of uw kind wilt aanmelden, kunt u een afspraak maken. In een persoonlijk gesprek geven wij u antwoord op uw vragen en ziet u de school tijdens de rondleiding “in bedrijf”. Voor een afspraak kunt u de school bellen (0180 638333) of mailen: info@reigerbos.nl

Inschrijven

Als u uw kind na deze kennismaking op onze school wilt inschrijven, dan kunt u uw kind aanmelden door het aanmeldformulier wat u op school heeft meegekregen te retourneren. Opsturen van het formulier mag per post of per mail. Van de schooladministratie krijgt u een ontvangstbevestiging toegestuurd.
Aanmelding van uw kind kan rond de 3e verjaardag van uw zoon/dochter plaatsvinden, maar mag ook eerder. Bij een aanmelding van een ouder kind, bijvoorbeeld door een verhuizing of anderszins, vindt een gesprek plaats. Bij deze leerlingen willen we graag het onderwijskundig rapport van de leerling inzien en nemen wij na het gesprek, in overleg met u, contact op met de school van herkomst, voordat de inschrijving definitief is.

Wennen

Zodra een kind 3 jaar en 10 maanden oud is, mag hij of zij op school 6 dagdelen komen wennen in de groep. Dit gebeurt in overleg met de leerkracht. Wanneer uw kind is ingeschreven, neemt de de leerkracht van uw kind rond 8 weken van te voren contact op om af te spreken wanneer uw kind kan komen wennen.